Logoul este elementul grafic prin care un brand se poate identifica. Atunci când vezi un logo cunoscut, precum cel de la Apple sau Nike, imediat îl vei asocia cu toată experiența avută cu produsele sau serviciile respectivului brand.

Același lucru trebuie să se întâmple și în cazul logoului tău. Iată cele mai noi tendințe, care îți pot transforma logoul în unul memorabil:

3D Gradient

O alegere îndrăzneață, care va ieși cu siguranță în evidență și se va face ușor remarcată de vizitatorii website-ului tău.

În plus, mixul de culori din gradient poate transmite mai multe semnificații. Te invit să citești articolul despre semnificația culorilor, ca să știi ce combinație se potrivește cel mai bine afacerii tale.

Logouri cu linii extra subțiri


Un design elegant și curat, care nu are nevoie de foarte multe explicații. De asemenea, arată foarte bine imprimate pe produse, ambalaje sau etichete.

Animații vintage

Este știut faptul că moda revine, iar logo-urile nu fac excepție. Dacă specificului afacerii tale îi poți atribui un astfel de logo, nu ezita să o faci!

Logouri geometrice, cu inserții moderne

În ceea ce privește formele geometrice, nimic nu e întâmplător. Fiecare are o semnificație care poate fi transpusă specificului afacerii tale.

Logouri în culori alese în mod deliberat

Revenim asupra semnificației culorilor. Totul gravitează în jurul sentimentelor pe care acestea le transmit. Citește articolul despre semnificația culorilor aici.

Logouri minimaliste

Less is more. Nu e nevoie de multe detalii, importantă este esența afacerii, transpusă în design.

Elemente suprapuse

Dacă totuși simți că logoul tău are nevoie de mai mult, acest design este o alegere potrivită. Combinat cu un gradient, rezultatul final va fi cu totul la alt nivel.

Mascote

Cu siguranță acest tip de logo va atrage toate privirile. Realizat într-o paletă de culori potrivită și ales un personaj reprezentativ pentru afacerea ta, succesul e garantat.

Litere creative

Puțină imaginație pentru a da viață unei litere și gata, ai logoul perfect!

Surse:

https://www.freepik.com/

https://www.shutterstock.com/search/coffee+shop+logo