SERVICII DE DEVIRUSARE WEBSITE

Solutii complete de devirusare si securizare website.
Detectie malware

Tehnologia WebCDN QMD folosita de WebARM identifica o gama larga de malware si cauta indicatori care va compromit website-ul

Eliminare virusi

Sterge toti virusii din website-ul tau cu doar un click. Antivirusul WebARM sterge orice malware rapid si va pastreaza website-ul curat pentru a preveni viitoare atacuri.

Verificare Manuala

Oferim o analiza mai amanuntita a fisierelor din website, verificandu-le manual in cautarea virusilor ascunsi in codul sursa si baza de date.

Solutii Personalizate

Cere o oferta personalizata de prevenire a infectarii malware, dar si de devirusare si monitorizare website folosind serviciile webCDN QMD

Monitorizare

Va monitorizam si verificam securitatea website-ului dumneavoastra regulat, pentru a preveni „surprize” nedorite.

Title Goes Here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Daca ai o problema urgenta cu website-ul tau, daca crezi ca business-ul iti este in pericol, iti stam la dispozitie 24/7 pentru ajutor.

Suna-ne la orice ora: 0744960479

Cele mai frecvente intrebari

Ce este devirusarea website-ului?

Devirusarea website-ului inseamna curatarea fisierelor si a bazelor de date care contin cod malicios (malware) sau mineri de cryptocurrency.

Ce inseamna un website infectat? Cu ce ma afecteaza?

Virusii dintr-un website trimit email-uri spam, redirectioneaza utilizatorii de pe site-ul tau catre alte site-uri si mineaza monezi virtuale fara voia vizitatorului.

Ce inseamna un virus in baza de date?

Un virus in baza de date inseamna un cod injectat printr-un formular (de multe ori din administrare, de foarte multe ori direct de cel care administreaza website-ul – fara sa isi dea seama, prin field-uri ascunse).

De ce trebuie devirusat un website infectat?

Cel mai important lucru de stiut cand website-ul iti este virusat este ca motoarele de cautare si browsere-le vor incerca sa impiedice utilizatorii sa ajunga pe website-ul tau, si ii vor avertiza ca ai un website infectat. Ceea ce duce la pierderea credibilitatii vizitatorilor fata de business-ul tau.

Ce este webCDN QMD?

webCDN Quick Malware Detection este un sistem creat de WebARM care foloseste mai multe tehnologii de scanare -> detectare -> curatare a codului sursa. QMD este compus dintr-o baza de date YARA, HEX si MD5, si detecteaza rapid mai mult de 90% din virusii care afecteaza website-ul.

webCDN QMD are peste 700 de pattern-uri PHP, peste 600 de pattern-uri JAVASCRIPT, peste 300 de semnaturi ale virusilor si un sistem de recunoastere a codului sursa.

Ce se intampla cu restul de 10% din virusii nedetectati?

Suntem convinsi ca tehnologia avanseaza foarte rapid si virusii sunt capabili sa se ascunda din ce in ce mai bine. Pentru a curata site-ul 100%, verificam manual fisierele si baza de date a website-ului, iar cand gasim o infectie noua sau bine ascunsa, o adaugam manual in baza de date a sistemului webCDN QMD, asigurandu-ne ca infectia va fi detectabila in viitor.

Cum arata un virus in website?

Devirusare website Webarm.ro
Se poate observa ca acest virus nu spune nimic concret citind codul lui sursa, dar in acelasi timp, la inceputul fisierului vedem header-ul „GIF89aG” ceea ce inseamna ca virusu-l este programat sa fie recunoscut ca o imagine (adica un fisier care nu poate sa aiba cod sursa mailitios).
Insa cand website-ul deschide acest fisier, codul infectat (liniile 2-16) va fi executat automat (in acest caz virusul face posibila uploadarea de fisiere fara orice fel de protectie).