Realizare magazin online

Realizam magazine online care transforma vizitatorii in cumparatori inca de la prima vizita
Pastrand toate notiunile de ecommerce, punem o amprenta de unicitate pe fiecare magazin online, fie ca este vorba despre un business mic spre mediu, sau mare.

TU CE PROIECT AI IN MINTE?

CERE OFERTA

SERVICII REALIZARE MAGAZIN ONLINE


  • Magazin online la cheie. Trebuie doar sa ne explici ce iti place si cum iti place iar noi ne vom ocupa de magazinul tau online. Poti vedea progresul pe care il facem, iar vand vom fi gata, iti vom preda magazinul 100% functional.

  • Design responsive. Magazinul tau online va functiona pe orice fel de device. Fie ca e vorba de telefon mobil (smartphone), laptop sau PC, indiferent de marimea ecranului, website-ul se va adapta automat.

  • Automatizare. Stim cat e de greu sa gasesti angajati. Noi iti punem la dispozitie o serie de automatizari pentru magazinul online, iar tu nu mai trebuie sa pierzi din timp pentru a procesa comenzile sau produsele din website.

  • Mentenanta gratuita. Iti oferim un pachet de mentenanta gratuita timp de 60 de zile, sau ai posibilitatea sa negociezi cu noi un pachet de mentenanta personalizat pentru nevoile tale.

  • Plata cu cardul. Implementam platile cu cardul bancar, de la orice comerciant din Romania sau din afara, pe orice platforma de ecommerce sau magazine online custom.

  • Marketplace. Te ajutam si cu implementarea de marketplace-uri. Fie ca este vorba de EMAG, CEL.RO sau comparatoare de preturi, noi iti automatizam munca, facand procesul de vanzare-cumparare mult mai usor. Si pentru tine si pentru clientii tai.

Esti gata sa lucrezi cu noi?
Da, Vreau un magazin online
AM DEJA UN MAGAZIN ONLINE